Werkgroep vmbo-didactiek

Op maandag 10 januari 2019 is de werkgroep vmbo-didactiek voor het eerst bijeen geweest. De groep bestaat uit Rik van der Burg, Susanne Görlich, Marloes van de Laar, Zegerien Minnaar, Ella Schulte en Kitty Zoontjes. Vanuit het sectiebestuur Duits van LT heeft Carel van der Burg zitting in de werkgroep.

Onderwerpen van gesprek waren het waarom van de werkgroep, de werkwijze en beelden van een specifieke vmbo-didactiek. De paraplu waaronder gewerkt gaat worden zal zijn: Duits op het vmbo is een praktijkvak.

Er zal contact worden gelegd met andere initiatieven die zich bezighouden met Duits en het vmbo. Ook zal de werkgroep zich presenteren in de stand van Levende Talen op het Nationaal Congres Duits.

In deze nieuwsbrief zal de werkgroep regelmatig van zich laten horen.