Enquête dramatechnieken

Hogeschooldocent Kristina Goodnight is benieuwd naar uw mening over het inzetten vandramatechnieken, zoals rollenspellen of andere theatersport-achtige activiteiten in de mvt-les. Ook zou zij graag van u horen hoe een professionaliseringstraject rondom dramatechnieken naar uw mening vormgegeven zou moeten worden. Dit professionaliseringstraject wordt vervolgens in het kader van een promotieonderzoek ontwikkeld, in aansluiting op de behoeftes van mvt-docenten. Het invullen van deze enquête kost u ongeveer 5 minuten. Uw gegevens worden volledig anoniem opgeslagen. In de enquête heeft u bovendien de mogelijkheid vrijblijvend aan te geven dat u interesse heeft in het professionaliseringsproject.

Hier is de link:

https://www.formdesk.com/hogeschoolutrecht/Dramatechnieken_mvtles

Contact via k.l.goodnight@uu.nl.