Enquête literatuuronderwijs vwo

Momenteel doen we met een groep onderzoekers aan de Radboud Universiteit onderzoek naar de organisatie van het literatuuronderwijs in de bovenbouw vwo. Uniek is dat we daarbij de verschillende taalvakken met elkaar gaan vergelijken.

Met ons onderzoek willen we ontdekken welke teksten door docenten Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Frans worden ingezet in het literatuuronderwijs in de bovenbouw vwo. Ook willen we achterhalen welke factoren deze tekstselecties beïnvloeden. Op basis van het onderzoek hopen we scherper in beeld te krijgen hoe het literatuuronderwijs in Nederland eruitziet, zodat we het ook gerichter kunnen helpen verbeteren.

De link naar de enquête vind je hieronder. Deelname kost gemiddeld zo’n 15 minuten. Alvast veel dank!

https://radboudletteren.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_3ElnOI4ncKPU7NI