Volksuniversiteit Gouda zoekt docent Duits

Naast nog werkzame docenten werken ook gepensioneerde docenten bij de Volksuniversiteit Gouda. Deze laatste groep vindt het leuk om na hun pensioen les te geven aan kleine groepen volwassenen die heel gemotiveerd zijn de taal te leren.

Een cursus is bij de VU Gouda 22 lessen van 1,5 uur. Meestal in de avond.

We willen volgend seizoen 2 of 3 cursussen aanbieden: Duits I (beginners), Duits II ( te volgen na Duits I) en Duits op reis. Deze laatste is een bijzondere cursus, waarbij cursisten de eerste beginselen geleerd krijgen om met vakantie uit de voeten te kunnen in voorkomende situaties. Deze cursus is 10 bijeenkomsten van 1,5 uur.

Voor alle drie de cursussen wordt en docent(e) gezocht.

 

Neem contact op met Annemiek Zoontjens, Coördinator Talencursussen Volksuniversiteit Gouda

tal@volksuniversiteitgouda.nl 

www.volksuniversiteitgouda.nl